Wie ben ik?

Welkom bij Food-Impact!

Van huis uit ben ik jurist. Na een kleine tien jaar werkzaam geweest te zijn in het juridisch veld, heb ik in 2012 besloten mijn passie te volgen.

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de impact van voeding op lichaam en geest. Wat doen verschillende voedingsstoffen eigenlijk in ons lichaam en wat is een optimaal voedingspatroon? Waarom heeft de ene persoon moeite om op gewicht te blijven, terwijl de ander alles lijkt te kunnen eten? En hoe kan gezonde voeding bijdragen aan een goede geestelijke gezondheid, optimale sportprestaties en herstel bij ziekte en burn-out .

Een tiental jaar geleden heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb me middels 2 opleidingen omgeschoold van jurist tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulent en ben in 2014  mijn eigen praktijk Food-Impact gestart. Sindsdien heb ik me ook gespecialiseerd in ‘Darmgezondheid’, ‘Voeding en Coaching bij Kinderen’ en ‘Sportvoeding’. Ook heb ik de bijscholing ‘Trainen en Coachen van Jeugd met (risico op) overgewicht’ van het NOC NSF gevolgd.

Ik werk samen met osteopaten, fysiotherapeuten en psychologen en begeleid mensen die willen afvallen of aankomen, mensen met psychische klachten en/of darmklachten, mensen die willen herstellen van een ziekte of burn- out, maar ook individuele sporters en teams op hun weg naar optimale sportprestaties.

Als voormalig hoofdklasse hockeyer begrijp ik de uitdagingen waar een sporter op zowel fysiek als mentaal gebied mee te maken krijgt. Als gewichtsconsulent met de aanvullende opleiding ‘Sport en Voeding’ kan ik je als geen ander helpen met het bereiken van jouw sportdoelen en zorgen voor een beter herstel.

Het is een prachtig proces om samen met mijn cliënten uit te zoeken wat voor hen werkt en te zien hoe hun energieniveau stijgt, ze een gezond gewicht bereiken en hun sportprestaties verbeteren. Of dat ze zich beter in hun vel voelen.

Laten we samen werken aan een gezonder en gelukkiger leven!

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Je kunt rekenen op professionele coaching, deskundigheid, integriteit en kennis van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied. Ik ben anlytisch, empatisch, praktisch en oplossingsgericht.