Fysiofit Den Haag is een algemene PLUS-praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie. sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en Oefentherapie Mensendieck en biedt ook leefstijlprogramma’s voor mensen met bepaalde aandoeningen.

Met Fysiofit heb ik het programma Gewicht & Gezondheid ontwikkeld. Een afvalprogramma gebaseerd op gezonde voeding, vetverbranding en krachttraining onder deskundige begeleiding van een voedingsdeskundige en een fysiotherapeut met specifieke kennis van inspanningsfysiologie.

Kindercoachpraktijk Mooi Jong biedt hulp aan kinderen en jongeren die niet mee kunnen komen op school of het op sociaal en emotioneel gebied moeilijk hebben. Mooi Jong biedt ondersteuning in de vorm van trainingen, onderwijs- ondersteuning en huiswerkbegeleiding.

Voor Mooi Jong heb ik het het document ‘Brain food, Eat Well, Think better’ ontwikkeld. Informatie over pruducten die de hersenfunctie ondersteunen en het concentratievermogen en het vermogen leerstof op te nemen vergroten.

In toenemende mate wordt het belang van vitamines, mineralen, antioxidanten en vetten voor onze hersenen onderkend.